WIJ ZOEKEN GEVELBOUWERS

Garage isolatie: Welkom bij D&D Isolation

Garage isolatie

Wij hebben veel ervaring en deskundigheid op het gebied van garage isolatie. Als u het als werkruimte wilt gebruiken, dan is het beste om de garage van binnenuit te isoleren. Want als u uw spullen koel wilt houden, dan kan het voldoende zijn alleen de muren te isoleren. Wat u kunt isoleren:
 • Garagemuren
 • Garagepoort
 • Garagedak
 • Garageplafond
 • Garagevloer
 • Garage isolatiebedrijf DD Isolation is al meer dan 25 jaar actief.

  Neem contact met ons op om uw project te bespreken

  garage isolatie voor meer comfort

  Waarom zou u uw garage isoleren?

  Isolatie van de garage, voor meer comfort en lagere kosten

  De garage is de perfecte plaats om al uw waardevolle spullen op te bergen. Of heeft u er een extra koelkast of vriezer staan? Het is belangrijk dat uw garage goed geïsoleerd is. In de winter werkt isolatie tegen vocht en kou, waardoor u ook kunt besparen op uw energiekosten. In de zomer is het prettig om uw garage koel te houden. De isolatie van uw garage hangt af van waar de garage zich bevindt en/of dit aan een constructie vastzit of niet. Dit komt omdat veel huizen een aangebouwde garage hebben, en de warmte of kou uit de garage zich gemakkelijk naar de rest van het huis kan verspreiden. Ongemerkt gaat u meerdere keren per dag de garage in. Elke keer komt de kou het huis in en moet uw verwarmingssysteem extra hard werken. Gebruikt u uw garage voor uw auto? Zorg dan dat hij goed geventileerd is om autogassen en autodampen kwijt te raken.

  Wilt u de thermische prestaties van uw garage verbeteren?

  Neem contact met ons op

  DE ONDERDELEN VAN UW GARAGE DIE WIJ ISOLEREN

  Mogelijkheden voor garage isolatie in België:

  De garagemuren isoleren

  Muurisolatie aanbrengen kan veel werk zijn, maar het is de moeite waard als u warmte binnen wilt houden. Als u ervoor kiest uw garagemuren te isoleren, kan dit een mooie manier zijn om ze er nieuwer en moderner uit te laten zien. Als uw garage aan de buitenkant niet geïsoleerd is, kan dat nu veel warmteverlies veroorzaken. Met binnenmuurisolatie zijn de kosten waarschijnlijk lager. Het neemt wel wat van uw ruimte in beslag. 

  We kunnen verschillende technieken gebruiken voor binnenmuurisolatie. Als u een spouw in uw garagemuur heeft, kunnen we spouwisolatie aanbrengen. In dit geval kunnen we een gelijkmatige isolatielaag tussen twee dichte muren maken. Als u geen spouw heeft, dan lossen we dit op een andere manier op. Dit kunnen we dan eventueel doen door een voorzetwand te gebruiken.

  isolation-porte-garage
  U verdient een comfortabel huis.

  Bel ons voor uw garage isolatie

  Het isoleren van het plafond of dak van uw garage

  isolation-sol-garage

  Warmte stijgt op en verlaat dan de garage via het dak. Dit kunt u voorkomen door dakisolatie te gebruiken. Met isolatie kun u de warmte in uw garage houden. Als u hier dus geld investeert, kunt u ook veel geld besparen. Er zijn twee manieren om een garagedak te isoleren: van buitenaf of van binnenuit. Wat de beste optie is, hangt af van de toestand van uw garage en van het soort dak dat u heeft. We kunnen verschillende mogelijkheden voor u berekenen.

  Het isoleren van een garageplafond kan goedkoper zijn dan het isoleren van een garagedak en het biedt ook de kans om het plafond netter af te werken. Het is nuttig als u uw garage als werkruimte gebruikt, want het werkt tegen warmteverlies en lawaai. Het isoleren van uw garageplafond zorgt voor een comfortabeler werkruimte en helpt u geld te besparen op uw energierekening.

  Een comfortabele garage, betekent een comfortabel huis

  Twijfel niet langer en neem contact met ons op

  Uw garagevloer isoleren

  Uw garage kan behoorlijk kil aanvoelen, vooral als u een betonnen vloer op zand heeft liggen. In dat geval kunt u een isolatielaag op deze vloer laten aanbrengen. U kunt kiezen tussen een zwevende vloer of een vaste vloer in uw garage. Wilt u uw auto in de garage parkeren? Zo niet, dan kunnen we een zwevende vloer op uw bestaande vloer aanbrengen. Als u een kruipruimte in uw garage heeft, heeft u meer keuzes voor isolatiemateriaal. We kunnen dan de isolatie aanbrengen als vloerisolatie of bodemisolatie. De vloerisolatie wordt aangebracht aan de onderzijde van de vloer. Een andere mogelijkheid is om bodemisolatie te kiezen. Deze wordt bovenop de vloer aangebracht.

   
  isolation-sol-garage-dd-isolation
  Wilt u uw energiekosten verlagen?

  Neem contact met ons op voor meer informatie

  Het isoleren van de garagepoort

  garage-isolatie-garagepoort

  Veel huiseigenaren zien hun garagepoort nu als iets meer dan alleen een manier om de garage af te sluiten. Een goede garagepoort moet isolerend, veilig, en gemakkelijk te bedienen zijn. Tocht en kou buiten houden is een onderdeel van uw comfort. Daarom is het belangrijk de garagepoort te isoleren. Vooral kanteldeuren hebben vaak geen goede isolatie. Omdat het deurblad vrij moet kunnen bewegen bij openen en sluiten, is er een ruimte tussen het deurblad en het kozijn waar koude en warme lucht doorheen kan. De poort moet ook niet gemakkelijk zijn voor inbrekers om open te maken. Met al de verschillende mogelijkheden die er zijn, kan het moeilijk zijn de juiste te kiezen. Wij zijn er om u te helpen de beste keuze voor u te maken.

  Onze vakmensen bepalen de juiste isolatiemethode voor elk onderdeel van uw garage

  Neem contact met ons op om uw project te bespreken

  Wat komt er kijken bij het isoleren van uw garage?

  Garage isolatie bij D&D Isolation

  Heeft u recht op premies en subsidies van de Belgische overheid?

  De Vlaamse regering zet zich in om energieverspillende woningen en garages te bestrijden en biedt aantrekkelijke isolatiepremies en subsidies aan om huiseigenaren aan te moedigen verbeteringen aan te brengen. Met deze regelingen kunnen huiseigenaren hun investering in een paar jaar terugverdienen. Om in aanmerking te komen voor de overheidspremies en subsidies, moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd door een erkend bedrijf zoals DD Isolation. Wij zijn een ervaren isolatiebedrijf in België en kunnen u helpen van deze overheidsregelingen gebruik te maken. De premies variëren naargelang de oppervlakte die geïsoleerd wordt. Bezoek onze informatie hierover hier. We leggen de premies uit op onze website.

  Premies en subsidies

  Garage isolatie prijs

  Hoeveel kost garage isolatie?

  Een garage isoleren is nodig omdat het kan helpen de hoeveelheid energie die u gebruikt te verminderen, de ruimte comfortabeler te maken, en tocht en kou buiten te houden. U kunt ook geld besparen op uw energierekeningen. Wij zijn een garage isolatie bedrijf dat beschikt over ruime ervaring en expertise. De prijs van de isolatie hangt af van de materialen die gebruikt worden, de oppervlakte, en van welke ruimte.

  Welke isolatiewerken zijn er nodig en hoeveel zal uw garage-isolatie kosten? Onze vakmensen kunnen u adviseren.

  Vraag gratis een offerte aan

  4.7/5 - (12 stemmen)