WIJ ZOEKEN GEVELBOUWERS

Vloerisolatie in België door DD Isolation

Vloerisolatie

De meeste mensen zijn bekend met de standaard isolatiematerialen die gebruikt worden om muren en zolders te isoleren. Vloerisolatie wordt al snel over het hoofd gezien. Deze isolatie is eenvoudig om de algehele energie-efficiëntie van uw woning te verhogen. De prijs van de vloerisolatie is over het algemeen ook niet echt hoog. Vloerisolatie is een geweldige manier om te besparen op uw energierekening, de waarde van uw woning te verhogen en het klimaat te verbeteren. Er zijn verschillende manieren om een vloer te isoleren. DD Isolation kan u helpen de beste aanpak te kiezen. De installatie van vloerisolatie is over het algemeen geen grote operatie en DD Isolation heeft de expertise. Met 25 jaar ervaring weten wij hoe we een klus snel en efficiënt kunnen klaren. Door de mogelijke besparingen en de waardevermeerdering van uw woning is vloerisolatie een investering die zichzelf zal terugbetalen.

Waarom kiezen voor vloerisolatie?

Vloerisolatie is om vele redenen belangrijk. We adviseren uw vloer te laten isoleren voor het volgende:

  • Het reguleren van de temperatuur
  • Geluidsniveau te verminderen
  • Voor een gezondere woning
  • Uw woning in waarde laten stijgen
  • Besparing op uw energierekening
  • Premies en subsidies
Wat zijn uw behoeften op het gebied van vloerisolatie?

Neem contact op met ons

LAAT UW VLOER ISOLEREN DOOR PROFESSIONALS

Geniet van de voordelen

De temperatuur in uw woning

De klimaatverandering zorgt voor extremere weerpatronen. Het uit zich in warmere zomers en koudere winters. Vloerisolatie is een geweldige manier om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren en uw gezin het hele jaar door comfortabel te houden. In de winter helpt goede vloerisolatie om uw huis warm te houden door warmte binnen te houden en de zomer helpt het om uw huis koel te houden. Vloerisolatie helpt de temperatuur het hele jaar door te reguleren.

isolation-sol-sur-vide-sanitaire
Laat uw vloerisolatieproject aan ons over.

Contact opnemen met D&D Isolation

Het isoleren van de vloer helpt het geluidsniveau te verbeteren

isolation-du-sol-terre-plein

Door de vloer te isoleren, wordt het geluidsniveau verlaagd. Vloerisolatie kan een groot verschil maken in de hoeveelheid geluid er in uw huis gehoord wordt. Door de vloeren te isoleren, wordt de kamer stiller doordat er geluid tegen wordt gehouden dat van onderen omhoog gaat.  Door voetstappen en beweging is de vloer een van de luidste bronnen van geluid. 

Woont u in een drukke omgeving? Het goed isoleren van uw vloer is dan nog belangrijker voor uw woning. Er zijn verschillende manieren van isoleren die we voor dit doel gebruiken. Welke soort het beste is, hangt af van de materialen van de vloer. DD Isolation werkt met enkele materialen die kunnen bijdragen aan een goede geluidsisolatie. Vloerisolatie kan een groot verschil maken in de hoeveelheid geluid die uw huis binnenlaat.

Bel ons om uw thermische isolatieproject te bespreken.

Bel ons voor uw vloerisolatie

van welke financiele voordelen kunt u genieten?

De verschillende financiële aspecten

Uw woning is meer waard door vloerisolatie

Vloerisolatie is een van de belangrijkste investeringen in woningverbetering die een huiseigenaar kan doen. Het is ook een van de effectiefste manieren om het energielabel van de woning te verhogen. Een goede vloerisolatie houdt het huis warmer in de winter en koeler in de zomer. Dit zal leiden tot lagere energierekeningen voor de bewoners van het huis. Bovendien verhoogt vloerisolatie de doorverkoopwaarde van de woning. Potentiële kopers zullen aangetrokken worden door een huis dat energiezuinig is en waarvoor lagere maandelijkse energierekeningen nodig zijn. Investeren in vloerisolatie is dus een goede manier om de waarde van uw huis te verhogen.

Premies en subsidies

Besparingen

Wat betekent dit voor uw energierekening?

Er is veel energie nodig voor het verwarmen en het koelen van onze woningen. Het isoleren van uw vloer stelt u in staat om geld te besparen op uw energierekening. We weten namelijk allemaal dat onze energiekosten omhoog gaan. Door het isoleren van uw vloeren, kunt u eenvoudig een bedrag besparen op uw energierekening. In de winter stijgt de verwarmde lucht op en ontsnapt via het plafond, terwijl in de zomer de koele lucht van uw airconditioner via de vloer ontsnapt. Door het isoleren van uw woning kunt u de warmte in de winter binnenhouden en de koele lucht in de zomer, waardoor u niet zoveel energie hoeft te gebruiken om uw woning te verwarmen of te koelen. Vloerisolatie is een investering die zichzelf na verloop van tijd terug zal verdienen.

Onze regering helpt mee

De Vlaamse overheid wil energieverspillende woningen tegengaan. Ze bieden u interessante isolatiepremies en subsidies. Huiseigenaren kunnen met deze regelingen hun investering in enkele jaren terugverdienen. Laat deze kans niet voorbijgaan! De voorwaarde is wel om dit door een erkend bedrijf te laten doen. Waarom nog zelf aan de slag gaan? DD Isolation is een erkend vloerisolatie bedrijf in België. We kunnen u hiermee helpen.

Voor isolatie verschillen de premies per gebied. Benieuwd naar de premie en subsidies die u kunt krijgen? Vind op onze website uitleg over de premies.

Premies en subsidies

Prijs voor vloerisolatie

Hoeveel kost het isoleren van mijn vloer?

Er zijn verschillende manieren om uw vloer te isoleren. Bijvoorbeeld door isolatie onder de vloer aan te brengen of er overheen, afhankelijk van het soort oppervlak dat eronder ligt, zoals een houten vloer. De prijs voor vloerisolatie kan variëren, afhankelijk van het project. Het isoleren van de vloer is echt maatwerk. Er zijn meer factoren die van invloed zijn op de prijs zoals vierkante meters, soort isolatie en de huidige staat van uw vloeren. 

Wij zullen de beste techniek bepalen om de vloer van uw huis te isoleren.

Neem contact met ons op om uw isolatiebehoeften te bespreken.

MATERIALEN VOOR HET ISOLEREN VAN DE VLOER VAN EEN HUIS

DD Isolation werkt met de beste materialen

Vloerisolatie is verkrijgbaar in een verscheidenheid van duurzame materialen, waaronder houtwol, steenwol, schapenwol, geëxpandeerde kurk of losse cellulose. Hiermee kunnen we met ons team uw woning comfortabeler maken. Belangrijk is om de juiste type vloerisolatie te kiezen, omdat elk materiaal zijn eigen voor- en nadelen heeft. DD Isolation kan u helpen om de juiste keuze hierin te maken. We kunnen isolatiediensten op maat aanbieden voor uw vloertype, waaronder het leggen van een enkele of zwevende platen.

Er zal worden onderzocht wat de beste techniek is om de vloer van uw huis te isoleren.

Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken

4.7/5 - (12 stemmen)