WIJ ZOEKEN GEVELBOUWERS

Onze muurisolatie experts in België

muurisolatie

Warmteverlies in een huis leidt tot een aanzienlijke verhoging van uw rekeningen. Het isoleren van de muren van uw woning draagt bij tot het beperken van deze verliezen en zorgt ervoor dat u kunt besparen. De experts van D&D Isolation helpen u graag. Wij isoleren de volgende muren:

  • spouwmuren
  • stevige muren
  • binnenmuren
  • buitenmuren
Wilt u een of meer muren isoleren?

Vraag hier uw gratis offerte aan.

VARIABELE WERKZAAMHEDEN

Moet de muur van binnen of van buiten geïsoleerd worden?

Wat u moet weten over binnenisolatie

De meeste van onze klanten geven de voorkeur aan muurisolatie van binnenuit. Deze variant is goedkoper dan de isolatie van uw buitenmuren. Dit komt doordat de werkzaamheden minimaal zijn en aangezien de werkzaamheden binnen plaatsvinden, hoeft u hier geen melding van te maken bij de gemeente. Echter zullen de werkzaamheden ervoor zorgen dat uw wooncomfort tijdens het isolatieproces tijdelijk verstoord worden.

 

Wat u moet weten over buitenisolatie

Als u op zoek bent naar de meest efficiënte optie, kies dan voor externe isolatie. Bij de meeste huizen zijn koudebruggen vooral te vinden in de muren. Door van buitenaf te isoleren, elimineert u in feite het probleem van koudebruggen. Met deze techniek kunt u ook het aantal vierkante meters in het huis behouden.

De prijs van isolatie van de buitenmuur is echter hoger dan die van isolatie van de binnenmuur.

 
Heeft u een muurisolatieproject?

Neem contact op met onze experts

wat is de prijs van muurisolatie?

Het budget voor het isoleren van uw muren

Muurisolatie in België: wat kost het?

De kosten van muurisolatie variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de muur, de te gebruiken isolatie, de isolatietechniek, etc. De prijs van isolatie varieert tussen €5 en 20 per vierkante meter. De arbeidskosten van het plaatsen van isolatie liggen tussen 30 en 50 per vierkante meter. Daardoor varieert de prijs van muurisolatie van 35 tot 70 per vierkante meter.

Om milieuvriendelijke maatregelen aan te moedigen, voorzien de gewestelijke instanties premies voor isolatiewerkzaamheden in België. Als u besluit uw muren te isoleren, kunt u steun krijgen tot ongeveer de helft van de totale kosten van de werkzaamheden. Het bedrag van de steun is afhankelijk van uw inkomen en het aantal bespaarde kilowatturen, etc.

Komt u in aanmerking voor premies voor muurisolatie?

Laat onze professionals u helpen en bel ons gerust

Notez ce page